Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

M D W D V Z Z
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

De quinta te huur te huur van mei t/m oktober. In het hoogseizoen wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag. Buiten deze periodes is een andere aankomst- of vertrekdag mogelijk. Het is mogelijk om de quinta zonder de gastenverblijven (casinhas) te huren. Je huurt dan de villa, die geschikt is voor maximaal 7 personen. Ook heb je dan de beschikking over het café, de extra keuken en natuurlijk het zwembad met poolhouse. De gastenverblijven worden niet afzonderlijk verhuurd, dus je hebt de quinta altijd helemaal voor jezelf. Voor een zeer klein gezelschap (2 personen) hanteren wij een aparte prijs. De bovenste verdieping van de villa mag dan niet worden gebruikt.

Huurprijs in euro’s per week in 2018:

De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en linnengoed. Dit bestaat uit beddengoed, handdoeken en keukentextiel.

  • Voor een tweede week geldt 10% korting op de huurprijs.
  • Een campingbedje voor baby’s is op verzoek gratis beschikbaar (inclusief linnengoed, dekentje,  aankleedkussen en kruik). Dit bedje kan in elke slaapkamer worden bijgeplaatst.

Belangrijke aanvullende informatie:

Wij vinden de quinta niet geschikt voor kinderen van 1,5 t/m ongeveer 6 à 7 jaar. Het zwembad is niet afgeschermd en is daarom gevaarlijk voor kinderen die mobiel zijn maar nog niet kunnen zwemmen. Daarnaast zijn er op het terrein soms flinke hoogteverschillen en middeleeuwse bouwwerken/ruïnes die voor kinderen van die leeftijd gevaarlijk kunnen zijn. Vanaf een jaar of 7 biedt het terrein juist weer veel uitdaging en avontuur: een beek met kikkers, salamanders en vissen, bosachtig terrein en natuurlijk het zwembad.

Binnenshuis mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan. We verhuren niet aan jongerengroepen of studenten.

pad van leisteen
een van de terrassen