Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

De quinta is te huur van mei t/m oktober.

Het is mogelijk om de quinta met en zonder de gastenverblijven (casinhas) te huren. We verhuren aan groepen van maximaal tien personen. De quinta is ook heel geschikt om alleen voor 2 personen te huren. Ook dan heb je de beschikking over het café, de extra keuken en natuurlijk het zwembad met poolhouse. De gastenverblijven worden niet afzonderlijk verhuurd, dus je hebt de quinta altijd helemaal voor jezelf.

Huurprijs in euro’s per week in 2024:

De prijzen zijn inclusief linnengoed. Dit bestaat uit beddengoed, handdoeken, strandlaken en keukentextiel. Voor een tweede week geldt 10% korting op de basishuurprijs buiten het hoogseizoen. In het hoogseizoen is de wisseldag op zaterdag.

Minimale periode is een week.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Beheerders Anabela en Pedro die naast de quinta wonen zorgen voor een zeer gastvrije ontvangst. Zij staan voor u klaar als u vragen heeft.

Belangrijke aanvullende informatie:

Wij vinden de quinta niet geschikt voor kinderen van 1,5 t/m ongeveer 10 jaar. Het zwembad is niet afgeschermd en is daarom gevaarlijk voor kinderen die mobiel zijn maar nog niet kunnen zwemmen. Daarnaast zijn er op het terrein soms flinke hoogteverschillen en middeleeuwse bouwwerken/ruïnes die voor kinderen van die leeftijd gevaarlijk kunnen zijn. Vanaf een jaar of 11 biedt het terrein juist weer veel uitdaging en avontuur: een beek met kikkers, salamanders en vissen, bosachtig terrein en natuurlijk het zwembad.

Binnenshuis mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan. We verhuren niet aan jongerengroepen of studenten.

pad van leisteen
een van de terrassen