Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

M D W D V Z Z
Laden...
<< Vorige | Volgende >>
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

De quinta is het gehele jaar te huur. Het zwembad is beschikbaar van mei t/m oktober (midden seizoen en hoogseizoen). In het hoogseizoen wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag. Buiten deze periodes is een andere aankomst- of vertrekdag mogelijk.

Het is mogelijk om de quinta zonder de gastenverblijven (casinhas) te huren. Je huurt dan de villa, die geschikt is voor maximaal 7 personen. Ook heb je dan de beschikking over het café, de extra keuken en natuurlijk het zwembad met poolhouse. De gastenverblijven worden niet afzonderlijk verhuurd, dus je hebt de quinta altijd helemaal voor jezelf.

Huurprijs in euro’s per week in 2019:

De prijzen zijn inclusief linnengoed. Dit bestaat uit beddengoed, handdoeken, strandlaken en keukentextiel. Voor een tweede week geldt 10% korting op de huurprijs.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, staat er een fles wijn en wat lekkers klaar. Beheerders Anabela en Pedro die naast de quinta wonen zorgen voor een zeer gastvrije ontvangst. Zij staan voor u klaar als u vragen heeft.

Belangrijke aanvullende informatie:

Wij vinden de quinta niet geschikt voor kinderen van 1,5 t/m ongeveer 10 jaar. Het zwembad is niet afgeschermd en is daarom gevaarlijk voor kinderen die mobiel zijn maar nog niet kunnen zwemmen. Daarnaast zijn er op het terrein soms flinke hoogteverschillen en middeleeuwse bouwwerken/ruïnes die voor kinderen van die leeftijd gevaarlijk kunnen zijn. Vanaf een jaar of 11 biedt het terrein juist weer veel uitdaging en avontuur: een beek met kikkers, salamanders en vissen, bosachtig terrein en natuurlijk het zwembad.

Binnenshuis mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn niet toegestaan. We verhuren niet aan jongerengroepen of studenten.

pad van leisteen
een van de terrassen